Nagy Gergely Bp kérdése:
Véletlenül elkezdtem becsomagolni a C meghajtót. Azóta nem indul a gépem. (részletek a konkrétumok mezőben) Hibaüzi: TBVSL is comressed. Press Ctrl+Alt+Del to restart. Persze nem segít. Valaki valami ötlet?
Figyelt kérdés
Csináltam egy ügyes húzást. Windows 7, ami a C meghajtón van. Tegnap kiírta, hogy kevés a szabad hely a C-n, sajnos többnyire ide mentettem dolgokat a D helyett. Mikor kiírta, akkor a C meghajtóra jobb klikk, tulajdonságok, és nagy örömömre felfedeztem olyat, hogy be lehet pipálni azt, hogy tömörítse a meghajtót. El is indult, kiírta, hogy 17 óra lesz, ezért inkább canceleztem. Ment tovább a gép gond nélkül. Ma viszont már újraindítani nem lehet. Hibaüzi: TBVSL is comressed. Press Ctrl+Alt+Del to restart. Persze nem segít. Valaki valami ötlet?2012. jan. 15. 18:39
11/15 A kérdező kommentje:
cooper megcsináltam, amit a linken küldtél. Most indítaná a windows-t, de jön egy kék halál szerűség, ami nagyon gyorsan el is tűnik, és újra indítani próbálja.
2012. jan. 15. 21:00
12/15 coopper válasza:
Valószinűleg valami nagyon elromlott.
Próbáld meg mégegyszer az inditás javitást vagy megporóbálhatod még a rendszervisszaállitást az installációs DVD-vel, de ahogy irták nem valószinű, hogy összejön.
Mentsél és rakd ujra.
Sok sikert.
Üdv.
13/15 anonim válasza:
jobban jársz, ha a C-ről átmásolod a cuccaidat (ha más nem, átviszed a vinyót haverhoz) és újrarakod a francba az egész rendszert
15/15 HDTEAM válasza:
Ha, nagy a gont (Nagyon nagy) Telepitsd ujra az egész gépet CD-vel Win XP,Win7,Win8... Ha nincs telepitő CD vegyél,rendeljél,vagy osztálytárstól,havertól,tesótól kölcsön kéred amég ujratelepited!
Sok szerencsét! Remélem sikerrel jársz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!