Windows7 vagy Windows XP?
Figyelt kérdés
Rengetegszer láttam már, hogy bizonyos játékok Win7-en való futtatásához nagyobb processzor, esetleg memória kell. Ugyanakkor olvastam valahol, valamit az XP gyorsításával kapcsolatban, de nem ez a lényeg. Ott azt írták, hogy az XP lassú és gyorsításra szorul, de mégis a Win7-hez kell nagyobb gép. Akkor most hogy van ez, melyik lenne a gyorsabb, vagy melyik miben gyorsabb.2012. jan. 15. 16:02
1/4 anonim válasza:
A win 7 gyorsabban bootol és az eddigi tapasztalataim szerint jócskán gyorsabb is mint az xp minden téren.Igaz erősebb gép kell neki hisz volt xp az első 128mb rammal megáldott gépemen is.A win 7 egy normális pc-n amin legalább van egy giga ram szuperül elfut,ha nem terheli a gépet ezer más fölös funkció.
2/4 A kérdező kommentje:
De az lenne a kérdés hogy miben gyorsabb? Játékokhoz jobban megéri akkor az XP?
2012. jan. 15. 16:31
3/4 anonim válasza:
Nem. Mivel a xp -ből a 64 bites verzió szar (sp3 -at sem kapott, és még magyarul el sem érhető). A 32 bites meg csak 4 gb memóriát tud kezelni (ebben benne van a ram+vga memória). 7 -ból meg a 64 bites király.
4/4 anonim válasza:
Én a Windows 7-et ajánlom, mert programok behozásában gyorsabb mint az XP. Meg a Win 7-en szinte minden program továbbfejlesztett, És a Win 7-en nekem ami legjobban bejött az a minialkalmazás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!