Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem telepíti fel a...

HunnMonster kérdése:

Miért nem telepíti fel a ServicePackot?!?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a problémám, hogy olyan xp telepítő CD-m van, amin nincs service pack, ezért gondoltam letöltöm az 1-t, nos hát nem ilyen könnyű, mivel hibát ír, gondoltam semmi baj, majd a sp2 sikerül, de nagy szerencsémre az sem sikerült.Gondoltam lesz még 1 esélyem sp3, de mivel az sp3-at csak akkor tudom feltelepíteni ha fenn van az sp2, így kiesett, mit tudok csinálni?

2012. jan. 15. 15:28
 1/3 csapo1002 ***** válasza:
Külön service pack-ot nem igazán ildomos telepíteni mert nem lesz stabil a oprendszered.
2012. jan. 15. 15:38
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, szóval akkor szereznem kell egy másik xp c-dt!
2012. jan. 15. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Tökéletesen lehet telepíteni. (Rendszergazdaként állítom!)

a Folyamata:

innen töltsd le az SP2:

[link]

(Letöltés - Mentés!)

majd az SP3 -at:

[link]

(Letöltés - Mentés!)

Először az SP2 telepítsd fel, FONTOS! VÍRUSKERESŐ szoftvert a telepítés idejére KAPCSOLD KI!

ha sikerült feltelepíteni, telepítsd fel az SP 3-at is. (uis, már csak ezt támogatja a Microsoft frissítésekkel)

A telepítések után, KAPCSOLD VISSZA! a víruskergetőt!

majd menj fel a Microsoft Upsate oldalára:

[link]

és válogatva, Telepítsd az ÖSSZES KRITIKUS frissítést.

2012. jan. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!