Van olyan program, amivel a pdf-ben lévő szöveg betűméretét meg tudom nagyítani?
az nem jó ha csak szimplán ránagyítasz?
L21
Szia.
Elvileg a professionális Acrobatok tudják. Adobe Acrobad Pro 5, 6, 7, 8, 9, 10 verzió.
De ha feltelepitesz egy PDF nyomtatót : [link]
És kinyomtatod rá a pdf-edet (ha lehet nyomtatni a pdf-et) úgy hogy A3-as lapméretet választasz, és a nyomtató margóihoz igazitod a nyomtatást, akkor 141 % nagyitást sikerűl élérned egyszerűen az egész pdf-en. (Ha az eredeti pdf A4-es méretű volt)
Sok sikert.
Üdv.
Üdv.
A nyomtatás sajnos csak papiron működik. Bocsi.
Egy két %-os nagyitást érhetsz el a pdf-en ha levágod a lapokon a nem használt : Felső-Alsó, Bal-Jobb fehér sávokat.
Ehhez a levágásokhoz is az Acrobat Professionális programok segithetnek.
Üdv.
Igen, már ezt is próbáltam, de sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna.
Ahogy átkonvertáltam (többféle konvertálóval is) nem úgy konvertálta át, hogy sima szövegek egymás alatt, hanem kicsi külön "dobozokba" zárta a szövegrészleteket.
Júj, ezt most nem tudom jobban elmagyarázni.
És ahogy a betűméretet felnagyítottam, a dobozok összecsúsztak, és a betűk egymásra kerültek.
Ezeket pedig külön széthúzogatni....idegtépő lenne egy 300 oldalas szövegnél.
értem mire gondolsz :) infón végeztem :)
de sajna ebbe nem tudok segíteni :S a progikhoz annyira nem értek :( Bocsi, az előzőek lettek volna a tippjeim :) L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!