Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vista kompatibilis gépre Win7?

Nazguls kérdése:

Vista kompatibilis gépre Win7?

Figyelt kérdés

Üdv! Az a problémám hogy van egy Vista -kompatibilis laptopom de a most rajta lévő XP amit gyárilag tettem rá nagyon leamortizálta az amúgy sem túl jó teljesítményét. Nem GAMING Hanem egyszerű irodai munkához kell de az XP betöltése órákba és volt hogy a "Beállítások mentése" résznél egy egész hétvégén át dolgozott...

És mivel azt olvastam hogy a "Windows 7 az , aminek a Vistának kellet volna lennie" ezért szerintem joggal tippelhetek arra hogy egy Olyan gépen amin

XP-van Vista kompatibilis és Win7-et akarok rá telepíteni akkor jó is lesz.

De azért várom a véleményeteket :)

Csak azért mert ettől függ hogy a Vistát vagy a Win7-et vegyem meg.

2012. jan. 15. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért leírnád a géped adatait? De így látatlanban nyugodtan mehet rá a Win7.
2012. jan. 15. 10:03
 2/3 anonim ***** válasza:
vistát ne vegyél! a kettőnek szinte ugyanaz a gépigénye. amúgy meg szerintem nem az xp miatt lassú. de mi az hogy gyárilag tetted rá? most Te raktad fel, vagy eredetileg ez van rajta?
2012. jan. 15. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Gyárilag XP volt rajta pedig a rajta lévő azonosítókulcs a Vistát jelöli
2012. jan. 15. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!