Hol lehet beállítani, hogy a windows indításakor melyik programok induljanak el automatikusan?
Figyelt kérdés
Jelen esetben az Xfire-t szeretném h ne induljon el mindig, ezt a program saját beállításaiban lehet, vagy vmit el kell indítani a futtatás-nál? Vagy vezérlőpultban valahol, mert nem találtam.
Köszi
2012. jan. 15. 00:32
1/7 anonim válasza:
start/futtatás: msconfig /automatikus indítás - aminél kiveszed a pipát, nem fog elindulni. A legtöbb programban a saját beállításban is ki tudod venni.
2/7 Gáspár Keve Balázs válasza:
Xfire beállításaiban is be lehet állítani.
Magyar xfireben:
Eszközök/Beállítások/Általános/
Indítás
3/7 A kérdező kommentje:
köszi mindkettőnek
2012. jan. 15. 10:42
5/7 anonim válasza:
1. Bizonyára sokféle Windows user gondolkodott hogy mi ez a fránya Indítópult mappa. Az indítópult mappába vannak azok a fájlok (nem mindegyik), amik elindulnak a gép indításakor. Ha az Xfire ebben a mappában, simán töröld ki a parancsikont.
2. Bizonyára ismered a CCleaner nevű programot. Ott keresd meg a Programok automatikus indulása helyet, és vedd ki a pipát az Xfiretől.
3. A beállításokban keresd.
6/7 anonim válasza:
Most nekem is erre volt szükségem, nagyon köszönöm! :)
7/7 anonim válasza:
Helló windows 7, 8, 8.1, 10-nél a feladatkezelőben lehet engedélyezni/letiltani az indítás fül alatt. Tudom ez egy jó régi kérdés de most pl én is elfelejtettem hogyan kell, de végül rájöttem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!