Hogyan kel crakelni a Fifa 11-et?
Figyelt kérdés
A probléma az hogy nincs crack mappa és nem tudom hogy hogy kell hogy működjön. Le kell szedni netről vagy mi?? Meg azt se értem hogy melyik mappát hova kell tenni.
Valaki írja le nekem részletesen. Előre is köszönöm..
2012. jan. 14. 23:07
1/3 anonim válasza:
Nem biztos hogy pont crack nevű mappában lesz:
A telepítőlemezen lévő crack nevű vagy releaser nevével jelzett mappában lévő állományt vagy állományokat át kell másolni a telepítési mappába. A legtöbbször a gyökerébe, de ha egy almappába is kell, onnan tudod hogy jó helyen van, hogy az azonos név és kiterjesztés miatt a rendszer rákérdez a felülírásra, és ott igen-t kell nyomni, engedélyezni.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezek a mappák vannak a telepítő lemezen: AutoRun, DirectX, DotNet2Redistributable, Game, iMMXpC, Redistributable, Support, ezek vannak rejta
2012. jan. 21. 11:46
3/3 anonim válasza:
Egy olyan fájlt kell keresned, amivel el lehet indítani a játékot. Valamilyen exe a játék nevével. Nem tudom a pontos nevét, mondjuk fifa11.exe, vagy playgame.exe vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!