Windows 7 operációs rendszeren belül meg tudom valahol nézni az aktiváló kulcsomat?
Figyelt kérdés
Elvesztettem a papírt, amit a Tisztaszoftveresektől kaptam. :( Valahol meg tudom nézni rendszeren belül a kulcsot, vagy buktam?2012. jan. 14. 10:10
1/5 anonim válasza:
Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Rendszer
Legörgetsz és ott lesz alul.
2/5 legendavagyok01 válasza:
Jelen állás szerint úgy is csak március 1-ig fut a program, nem kár érte... :)
Na jól van, lehet hogy valamilyen megoldás születik majd. Egyébként itt egy progi, ami más programokra is jó lehet (meg sok egyébre):
Szoftver/Licenszek
3/5 P.O.C. válasza:
első:
Ott csak a termékazonosító van. Azzal nem fogod tudni beaktiválni a rendszert.
kérdező:
Futtasd ezt a progit:
4/5 A kérdező kommentje:
Szóval, amit kb. 2 éve használok, azt is visszavonják? Gondoltam, hogy csak az új igénylők körét szűkítik. (Nem néztem utána a témának részletesen.)
Köszönöm az infót és a progikat, megnézem őket!
2012. jan. 14. 10:37
5/5 anonim válasza:
Úgy vonják vissza, hogy nem fogsz tudni újra aktiválni vele a legközelebbi telepítésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!