Hogyan tudom meg oldani a windows 7 64bites verzióján, hogy fúson a 32 bites játék?
Figyelt kérdés
A star wars racer akartam feltenni de nem engedi mert nem kompatibilis a w7emel...2012. jan. 13. 19:11
2/4 P.O.C. válasza:
A 32-bites játékok 99.9% fut 64-bites Windows 7 alatt, ha csak nem matuzsálem korabeliek, mint a Star Wars Racer.
Ajánlom check -old ezt a videót:
3/4 TripTucker válasza:
Használd a Nintendo64 változatot Project64 emulátorral. Tökéletesen megy a játék vele minden rendszeren amin eddig próbáltam. Eddig ezeken próbáltam: Win7 64bit, Win7 32bit, Android (IcecreamSandwich; Alcatel OT-995).
Ezeket kell beállítani:
[img] [link]
A memóriát vedd vissza 4MB-ra ;)
Innen le is tudjátok szedni azt ami kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!