Ismersz jó ebook olvasó programot, win7-re?
Olyat keresek amiben tudok több könyvet tárolni,mármint pontosabban,hogy ha 10 könyvet nyitok meg,akkor 10 könyvet tudjak ugyanonnént folytatni,ahol abbahagytam legközelebb.
Esetleg ha lenne benne könyvtár amiben kategóriákba rendezhetem a könyveimet,hogy könnyebb legyen keresni.
Használtam egyet régebben abban lehetett aláhúzni is sorokat menteni könyvjelzőket de,sajnos sem nem mentett sem az aláhúzott sorokat nem őrizte meg.
Melyik program a windowsos ebook olvasók királya mert az abdobe reader és társai nem sokat érnek számomra.
Iemerem őket de ezek is csak inkább arra jók,hogy gyorsan elolvass valamit nem arra,hogy egy többszáz oldalas konyvel elbánjanak.
Van sok hasonló de a legtöbb szemét nagyon sok van tegnap egész este keresgélétem feltelepítettem egy rákást de egy sem olt az igazi eddig a legjobbnak a koobits reader bizonyult,de biztos van még hasonló vagy jobb.
A Koobits olyan mint amire gondolok csak elég sokat vacakol nem jelenít meg lapokat nem menti ahol abbahagytam stb nincs jól megírva :(
A mobipocket reader egélsz igéretesnek tűnik még linkeket is készítt a tartalomjegyzékből és egyből az aktuális oldalra visz.
Ahogy nézem nagyjából mindent tud ami az abdobe reader plusz még egy rakás dolgot,ígaz nagyon lassú mikor hozzáadok egy könyvet mert áttalakítja és kielemzi de eddig nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!