Letöröltem a Nortont a gépemről, de egy ilyen üres ikont otthagyott az asztalon, és nem lehet letörölni, azt írja hogy ez a fájl nem létezik. Mit tegyek?
Ez a fájl zárolva van, Total Commanderrel letörölni nem lehet. Ha újraindítás után sem lehet letörölni, akkor jobb klikk az ikonra, a Tulajdonságoknál megnézni, hol található a fájl, Windows Intézőben megkeresni, jobb klikk rá, a helyi menüben klikk az Unlockerre és törölni. Lehet, hogy az Unlocker azt fogja közölni, hogy a fájl a legközelebbi újraindításkor lesz törölve.
Ha nincs telepítve az Unlocker, akkor le kell tölteni és telepíteni. Magyarul is tud.
Kedves Kingadmin!
Én már nagyon sok zárolt fájlt töröltem az Unlocker-rel, tehát ha ilyen egyszerű lehetőség is van, akkor ugye teljesen fölösleges a rendszer újratelepítése. Azon kívül valószínűleg csökkentett módban is lehet törölni.
Az Unlocker ingyenes, magyarul is tudó, a rendszerhéjba beépülő program, legfrissebb verziója, az 1.9.1 letölthető innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!