Hol birok letölteni a számitógép monitorjára mozgo hátteret?
Figyelt kérdés
Lehet képernyökimélö és ott ahol vannak az ikonok.2012. jan. 11. 23:30
1/3 anonim válasza:
Eloszor is legyen meg egy normalis tema, ne egy trojai es.akkor tallozzal vagybhatternek a bmnel elmentenbelitodbes kesz
2/3 anonim válasza:
Az meg minek? Én 99,99%-ban valami alkalmazást futtatok, amitől nem is látom a hátteret. Sima kék paca van nálam, fotó semmi. De hogy még mozogjon is! Minek?
3/3 anonim válasza:
Vistával én használtam egy ideig...egyrészt ott volt a windows update-ről letölthető dreamscene és ehhez lehetett találni sok mpeg hátteret, de ott van például a fizetős DeskScapes, ami saját .dream formátumú háttereket kezel akár XP vagy Win 7 mellett is működik. Végül azért szoktam le a használatáról, mert egyrészt elveszett a varázsa 1-2 hónap után illetve ffelfedeztem, hogy a VGA nem tud rendesen energiatakarékos módba kapcsolni és alap helyzetben ez plusz 20-25W fogyasztással járt.
Tehát: Vista+DreamScene +mpeg hátterek (ez ha hivatalosan nem is, de valószínű, hogy win 7-hez is létezik valami kókányolás).
Illetve: Stardock DeskScapes +dream hátterek
30 napos próba verzió:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!