Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csúszik a felirat a filmekhez,...

LeilaWoods kérdése:

Csúszik a felirat a filmekhez, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van VLC-m és BS playerem is. A VLC-nél nem tudom, hogyan kell korrigálni, a BS-nél igen, de nem is ez a kérdésem, hanem, hogy tudom-e valahogy "rögzíteni" magát a feliratot valamelyik lejátszónál?

Úgy értem, hogy a BS-nél nyomogatom, h mindig kicsit korrigálja a feliratot, de baromi idegesitő, h egy filmet nem tudok úgy végig nézni, hogy ne kelljen az ujjaimat folyamatosan a billentyűzeten tartanom.

Ja és ne írjátok, h szedjek le másik feliratot, mert már próbáltam, úgy sem ment..

2012. jan. 11. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Többféle felirat van, ugyanis külön időzítik őket a megfelelő formátumokra.

Pl. DVDRipesre hiába teszel DivX-eset, el fog csúszni.

2012. jan. 11. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, én ezt tudom nagyon jól, de egy olyan verziójú filmem van, amihez nincs kimondottan felirat.. : ) vagyis én nem találtam
2012. jan. 11. 16:12
 3/6 lindmayer ***** válasza:

[link]

itt 99%-ban összeillő dolgokat tesznek fel

2012. jan. 11. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de onnan szedtem le, és pont ott nem találtam jót.. Megnéztem az összes neten fellelhető variációt az opensubtitles-on a feliratok.infon.. semmi.. Ezért fordultam hozzátok, hátha valami okosabbast mondtok, mert én teljesen elakadtam.. :)
2012. jan. 11. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Feliratszerkesztővel. pl. SRTeditor.
2012. jan. 13. 16:46
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi!!!!!
2012. jan. 13. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!