Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi a véleményetek a Mozilla...

Mi a véleményetek a Mozilla Firefoxról (9. 0.1. ), és a Google Chromeról (16)?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
a véleményem kérdezted,hát leírom : egyik nagyobb rakás sz-r ,mint a másik
2012. jan. 10. 18:02
 2/15 anonim ***** válasza:
FF jó, viszont most valami hiba van, de szerintem javítani fogják. Vadi új gépen rohadtul lefagy, de csak ez. Minden megy, aztán 5perc múlva magához tér az FF is. Ezért lenne jó ha nem magától frissülne, hanem én engedélyezhetném.
2012. jan. 11. 22:57
 3/15 anonim ***** válasza:
az ,hogy a google chrome sokkal jobb. A firefox szerintem lassú.
2012. jan. 28. 10:56
 4/15 anonim ***** válasza:
A Firefox ennél gyorsabb nálam már nem hiszem, hogy lehetne, ráadásul azt csinálok vele amit akarok, a Chrome-mal meg kb. semmit, olyan fapados.
2012. febr. 18. 21:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Én firefoxról tértem át operára, évekkel ezelőtt, pont azért amiért most is panaszkodnak rá. Minden 3. 4. frissítés után jött a fagyizás, akadozás. Chrome nem tetszett.
2012. febr. 18. 22:07
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja és stabilan operás is maradok asszem.
2012. febr. 18. 22:08
 7/15 anonim ***** válasza:

Chrome-t mindig is utáltam, sose tetszett. Sok alkalmazás nem indult el rendesen.

Firefox-t imádtam, nekem nagyon gyors volt, és nem fagyott le minden frissítésnél. Imádtam a testre szabhatóságát.

Majd áttértem Operára, és azóta is azt használom. <3

2012. febr. 18. 23:31
 8/15 anonim válasza:
én firefox fun vagyok de a chrome se rossz csak nem tetszik hogy fenti sávot nem lehet lenyitni az előzményekért most jelenleg chromet használok mert minden gépen a lakásba a firefox befagy de nem tudom hogy mért ??!!!....nem kőkori gépek a legöregebb fél éves
2012. febr. 18. 23:43
 9/15 anonim válasza:

Ja, az Opera a legjobb, csak ha kijelölsz valamit, és rámész a keresésre, akkor azon a lapon nyitja meg, a lapfülek pedig nem érnek el teljesen a tetejéig és mindig lejjebb kell vinni, hogy oldalt válts. Na meg persze hogy jobb klikknél linkeknél nem a megnyitás új lapon az első, hanem a megnyitás...

De összevetve még mindig a legjobb, mert nem egy ízléstelen cucc, mint a firefox, és nem egy kb. kémprogram, mint a chrome.

2012. febr. 18. 23:57
 10/15 anonim ***** válasza:
Én chrome-ról váltottam operára. Az Opera tényleg jó csak az a baj vele , hogy nem sokan használják (a netezők 2-3%-a) ezért nem minden weblap kompatibilis vele. De a fontosabb oldalak tökéletesen működnek. Ráadásul gyenge gépen (Pl:windows xp) is gyors és kevés memóriával is beéri míg a firefox leeszi az utolsó ramot is a gépedről. A google chrome is gyors böngésző és kompatibilisebb az operánál. Lehetséges hogy pár év múlva a Chrome lesz a legnépszerűbb böngésző, mert folyamatosan veszi el a felhasználókat a többi böngészőtől. Egyre kevesebben használnak explorert és firefoxot. Sajnos a firefox csak a chrome-t próbálja utánozni elég szánalmas módon. Elképzelhető hogy lassan lassan az explorer és firefox lapátra kerül.(ami , de jó is lenne)
2012. febr. 19. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!