Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen MEGBÍZHATÓ vírusírtót...

Milyen MEGBÍZHATÓ vírusírtót rakjak fel? (lent)

Figyelt kérdés

Most járt le a VIPRE-m(pedig mail-es kóddal aktiváltam o.O)

és fel szeretnék rakni egy másikat.

azért kellene megbízható mert valamikor a közeljövőben procicsere lesz és addig se kapjak be semmit.

2012. jan. 10. 08:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Simán lehetnek hardvere ható virusok csakhogy azok is ugyanugy müködnek

a felhasználó inditja el öket és ad szabad utat

vagy a felhasználó engedélyezte hogy elindulhat

viszont nem olyan sürük a hardver elenesek mert aból nincs hasznuk mire menének vele?

trójai meg kém á hasznos és egyéb nyalánkságok amik kihasznâlják inkáb géped minthogy tönkre tegyék

2012. jan. 10. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
#11: ez egy elég nagy sületlenség volt ...
2012. jan. 10. 15:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem akartam kötekedni mer nem voltam biztos abban hogy van harware-re ható vírus is de ezek szerint van HÁH XD
2012. jan. 10. 16:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Mac8 mi volt bene a sületlenség? ha nem értesz hozá akor mit szeretnél?
2012. jan. 10. 16:35
 15/17 anonim ***** válasza:

"Simán lehetnek hardvere ható virusok": mivel feltételes módban írtad, ezért gondolom ez csak egy feltételezés részedről, azaz szakmai alapja nincs. "Simán" nem lehetnek, mert technikailag nehezen megvalósítható, amelyek ilyenek, azok általában valamilyen hardver hibát használnak ki. Az olyan hülyeségeket, hogy felpörgeti a procit és az leég hagyjuk, mert gondolom mindenkinek evidens, hogy baromság.

"a felhasználó inditja el öket és ad szabad utat ": Nem! A vírusok képesek maguktól aktiválódni, fertőzni és önmagukat futtatni. Nyugodtan elő lehet venni egy tankönyvet ehhez a részhez, ha nem értesz egyet.

"vagy a felhasználó engedélyezte hogy elindulhat ": l. előző. Annyi kiegészítéssel, hogy általában pont a felhasználói jogosultságokat kerülik, ki, azaz a működésük alapja, hogy ne kelljen felhasználói engedély a futásukhoz.

"aból nincs hasznuk mire menének vele": az első vírusok ipari kémkedésre és a konkurencia tönkretételére készültek. Ha egy konkurens cég informatikai rendszere leáll, annak elég nagy haszna lehet valaki szempontjából.

Ezért gondolom sületlenségnek, amit írtál. Valóban annyira nem értek hozzá. Vírust még nem írtam a 20 éves programozói pályafutásom alatt ...

2012. jan. 10. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Akor mit programozol?

mivel ha az vagy tudnod kelene hogy már nem a 19. században élünk.

2012. jan. 10. 17:07
 17/17 anonim ***** válasza:

"Akor mit programozol? "

Ezt a kérdést úgy tetted fel, mintha a vírusokon kívül nem is lehetne más programot írni :-D

De egyébként lassan életcélomnak fogom kitűzni, hogy a gyakorikerdesek.hu-nak egy automata helyesírás ellenőrző és korrigáló rendszert készítsek, mert piszkosul szúrja a szemem ...

"mivel ha az vagy tudnod kelene hogy már nem a 19. században élünk."

A beszélgetés eddigi kontextusában ennek a mondatnak megint csak semmi értelmét nem látom ...

Természetesen tudom, hogy milyen évet írunk és az hanyadik századhoz tartozik. Ha arra próbáltál célozni, hogy a technikai fejlődés elhaladt felettem, akkor felhívnám a figyelmed, hogy a programozói szakma - amihez gondolom nem sok közöd van - folyamatos fejlődést igényel. Tekintve, hogy az új technológiák használata a megrendelők igénye szempontjából elengedhetetlen. Azaz pont, hogy ebben a szakmában kell naprakésznek lenni a legújabb dolgok tekintetében, ha piacképes akarok maradni.

De mivel elég offtopic-ba mentünk át én ezennel kiszállok a beszélgetésből ...

2012. jan. 11. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!