Honnan lehet windows 7 alá videokártya illesztőprogramot nvidia geforce fx 5200. tipushoz?
Találtál??
Nekem is pont ugyan ez a problémám :/
Kicsit megkésve, de valakinek hátha hasznos lehet, én is sokat szívtam vele. Több oldalon is olvastam, hogy sokan beszopták a reboot utáni fekete képernyővel (lásd lentebb).
Tehát először is, a hír igaz, az Nvidia oldalán fent lévő Vista driver megfelelő a Win7-hez is. Viszont én amikor felfrissítettem a drivert, restart után 'A Windows indítása' feliratot követően csak fekete képernyő jelent meg, már a jelszót kérő ablak sem jött be. Napokat szívtam vele, mire rájöttem, hogy a kártya DVI kimenetét használja elsődleges megjelenítőként a rendszer. Így már csak annyi volt a teendő, hogy át kellett állítani, hogy a VGA kimenetre csatlakozott monitor legyen az elsődleges megjelenítő eszköz. Ezután már tökéletesen működött minden.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!