Az utorrentnél a fájldarabkák letöltése egy meghatározott sorrendet követ vagy véletlenszerűen történik?
Figyelt kérdés
A neten ugyan írják, hogy véletlenszerű, azonban mégis kétségeim vannak, mivel többször előfordult, hogy egy film vagy e-book letöltése megakadt nálam pl. 70%-on, és mindenkinek ugyanígy, 70%-on volt meg, akihez kapcsolódni tudtam.....na most, logikus, ha az a 70% nem az a 70%, ami nekem van meg, azaz eltérő a sorrend, akkor le tudtam volna tölteni további fájldarabokat is másokról, ahogy ők is rólam, így bár eleinte mindenkinek 70% volt, mégis (ha nem is teljesen) el kellett volna érni a teljes 100%os letöltést. Ha viszont egy sorrendet követ a kliens, akkor mindenkinél meg kell, hogy álljon 70%-on, ha csak mindenkinek ennyi van meg és nem több, ez logikus, akkor miért írják mindenhol, hogy véletlenszerű? Tud valaki erre logikus magyarázatot?2012. jan. 9. 11:21
11/11 csacsi2 válasza:
Ahoz hogy egymás között tudjanak közvetlen fájlcserélni szeleteket, a torrent készítésénél be kell legyen pipálva a DHT és természetesen a letöltőnél is engedélyezni kell.
A haladó beállításokban ezt azt érdemes átnézni (1-2 hasznos)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!