Van olyan oprendszer PC-re, ami pár másodperc alatt bebootol és talpra áll és lehet vele gyorsan egy kicsit netezni?
nem igazán...
ne kapcsold ki a géped,csak alvó/készenléti állapotba hagyd.
Alaplapok vannak csak direkt ilyen operációs rendszer szegmenssel, a bootolást kihagyhatod és azt indítva azonnal használhatod a gépet BIOS POST után. Többféle ilyen megoldás van.
Bármilyen gépre telepíthető oprendszer ami másodpercek alatt feláll ... nem tudok róla.
Bocs, de szerintem értelmetlen kérdés. Miért kell neked olyan oprendszer, ami pár másodperc alatt képes feltelepülni és lehet vele netezni? Ilyen oprendszer nem létezik.
Ja, és ha gyorsan akarsz egy kicsit netezni, vegyél táblagépet.
üdv
Alvó, készenléti mód most nem játszik.
Úgy tudom, hogy ezek a gyorsan bebootoló, előre telepített rendszerek módosítgatott linuxok. Az Aldis Tevion gépekben van pl. ilyen.
Nekem telepíthető kéne, max olyan 1 perc várakozással, de inkább mondjuk 30s. Ami kevés helyet foglal lehetőleg. Esetleg livecd, de azok lasabban ébredeznek.
Nem feltelepülésről volt szó.
Ha nem értesz hozzá, nem kell beleszólni, nem telefon. :)
Igen, köszi, majd megnézegetem őket.
A Puppy-t és Damn Small Linuxot már próbáltam, de szerintem nem voltak túl gyorsak. Mármint a betöltődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!