Hogy kell leszállni a minecraftba?
Figyelt kérdés
most éppen az egekbe repülök kérem segítsen valaki:)2012. jan. 7. 22:24
1/5 Manesz válasza:
Osonás gomb(alapból shift), magit carpetnél pedig lefele nézel és mész előre.
2/5 anonim válasza:
Kétszer megnyomod az ugrást, akkor abbahagyja a repülést. Ha nyomod az osonás (alapvetően Shift) gombot, elkezd lefele szállni.
3/5 Manesz válasza:
viszont ha az SPC modos repülés ott csak shift van! az a legegyszerűbb és biztonságosabb.
4/5 Wolfenstein2000 válasza:
amm kedves válaszolók én már próbáltam, nemszált le. dupla spacenél (ugrásnás) mintha abbahagyná a repülést, de 5 percet vártam, semmi. shift (osonás) tízperc, semmi :P
5/5 anonim válasza:
Szerintem rosszul csináltad. :D
A dupla spacet úgy kell, ahogy felszálltál, kb. olyan gyorsan.
A shiftet pedig nyomva kell tartani és ha eléri a talajt, abbahagyja a repülést. Ha nyomva tartod a shiftet, lefele kezdd el szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!