Hogy csináljam meg ezt F1 játékban?
a gumis problémára:
1. nyomj 1 entert
2. ott vannak sorok
3. amennyiben nem állítottad át a FEL és LE nyilakkal válaszd ki a gumit, majd ott a JOBB és BAL nyilakkal válaszd ki azt, hogy melyik gumit szeretnéd használni.
(A program nem képes magától kiválasztani az időjárástól függően a gumit)
Itt lehet hogy el vannak állítva a gombok:
beálítások -> irányítás
az entert helyettesítsd ezzel: LCD
a nyilakat pedig: LCD fel, LCD le, stb.
Ha nem érted irj, megfogalmazom jobban, csak mán nagyon álmos vagyok...
Ha belépsz a játékba, ott van gomb lent, hogy OPCIÓK.
Kattints rá.
Itt kattints arra, hogy IRÁNYÍTÁS/VEZÉRLÉS.
Itt a görgő segítségével kersed meg az alábbi pontokat:
LCD mód , LCD le , LCD fel , LCD jobbra , LCD balra .
(Énsem tudom miért ez a nevük, mindegy.)
Állítsd be az aláábiakra: LCD mód:Space(szóköz), LCD le:numpad2, LCD fel:numpad8, LCD jobbra:numpad6, LCD balra:numpad4 (máshova is állíthatnád de, így szót tudunk érteni) Ezután a visszara való kétszeri kattintás segítségével visszajuthatsz a főmenübe, ahol kezdd el a versenyt. Miután elindult a futam, nyomd meg a spacet(szóközt).
Most be kellene jönni egy olyan sötétített téglalapnak valamelyik sarokban, amin sárga írások vannak.
______
-Ha ez sikerül olvasd tovább.
-Ha itt nem történt semmi ne is folytasd, majd felveszlek msn-re és ott megbeszéljük.
______
Itt a numpad2, valamint a numpad8 gombokkal válaszd ki azt a sort ezen a sötétített téglalapon, hogy GUMI.
Itt pedig a numpad4 és a numpad6 gombokkal válaszd ki a megfelelő gumit.
Ha ezután bemész a boxba ezt a gumit hogják feltenni.
Be van állítva a box-segítség?
Amennyiben igen állítsd 'ki'-re és állj be manuálisan.
(Javaslom ijenkor használd a box-limitert)!
Ha F1 Challenge 99-02-re, vagy F1 2002-re gondolsz akkor ENTER, és nyilak(de lehet hogy numerikus nyilak azaz a num lock alatt lévő számok), és a nevüket a TABBAL nézheted meg.
Ha Grand Prix 4 akkor nem tudom, ha más játék(bár erre kicsi a valószínűség) akkor megint nem tudok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!