Rockraidon kérdése:
Honnan szerezhetem meg a laptopomra a hálózati vezérlő illesztőprogramját?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a windows 7-et és most azt írja az eszközkezelőbe hogy nem talált illesztőprogramot a hálózati vezérlőhöz és a pci-hez . Toshiba Satellite L650-em van.2012. jan. 6. 20:03
1/10 anonim válasza:
Paradox módon az internetről, a gyártó honlapjáról.
4/10 A kérdező kommentje:
próbáltam már kismillió programot letöltöttem de azt pont nem találtam
2012. jan. 6. 20:09
5/10 anonim válasza:
paradox :) pont ezt akartam
én mindig megszívatom magam vele és elfelejtem elmenteni telepítés előtt
6/10 anonim válasza:
legálisan a gyártó weblapjáról! ileltve másik legális egy programmal a Driver Genious Professional.. a legjobb driver összegyűjtő progi a földön.. csak hát ez fizetős de meg lehet oldani a neten :D crackel.. de ez nem legális sajna.
7/10 anonim válasza:
bocvsi helyesen Driver Genius Professional
8/10 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek leszedtem 40 progit felraktam pendriverra feltelepítettem őket és mostmár megy kösz
2012. jan. 6. 23:17
9/10 anonim válasza:
Ez is egy megoldás: eszközkezelőbe megnézed a keresett hardverazonosítóit és arra keresel rá a neten.
10/10 anonim válasza:
Ez is egy megoldás: eszközkezelőbe megnézed az eszköz hardverazonosítóit és arra keresel rá a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!