Milyen funkciója van és mikor használható Photoshopban: inverse, modify funkciók?
Csinálnom kell egy prospektusba képet, egy szék, márka jelzés mellette, alatta a szék több perspektívából nézve.
Kivágtam a széket, beillesztettem, és ekkor jönne a select->inverse->modify (nem jó a sorrend vagy nem tudom), de fogalmam sincs, ezeket mire használjuk és mibe könnyít a munkánkban?!
Valaki egy videót, egy leírást mutasson! Vagy el is magyarázhatja, megértem úgy is :)
Köszönöm!
ha kivágtad és beillesztetted, akkor mindek a select---invers---modify????
úgy nem kellene egy melót elvállalni, hogy nem tudod a programot használni!
Select/Inverse egy parancs: a kijelölést invertálja oda-vissza. Vagy az van kijelölve amit te jelöltél, van annak ellentettje, és ezek oda-vissza váltakozása. Kizárólagosság, hogy a jelölésen kívül lesz aktív, vagy bezárólagosság, hogy azon belül.
Míg a Select/Modify: egy menüpontban lévő menücsoport neve, amiben egyéb almenük vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!