Hogyan törölhetném?
Egy kicsit mélyebbre kell ásni, mint a start menü. elsősorban a windows7 már tudja olyan szinten kezelni a fájlokat, hogy ne kelljen belenyúlni más külső programmal a rendszerbe. Itt értem az Uninstallert és a CCleanert. ezeket manapság már nem szabd használni, mert többet ártenek, mint használnának és okozhatják egy windows korai összeomlását.
Nézd még meg a Program Files-en belül a Common Files nevü mappát és a regeditet is turkálni kellene a játék összetevői után, hogy totál kitörlődhessen minden. Viszont ott óvatosan kellene tevékenykedni, mert fontos fájlokat tartalmaz.
Nem tudod javítani, vagy reinstallálni a játékot?
Sajnos éppen ez a baj, hogy nem tudom újratelepíteni, mert még mindig úgy veszi mintha fenn lenne. Minden hozzátartozó fájlt töröltem. A registryben a HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Codemasters mappában is töröltem a bejegyzését.
Most végre eltudtam indítani máshogyan a telepítőt és kitudtam választani a javító telepítést. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!