Adobe Photoshop CS3. Hogyan lehet úgy menteni a képet, hogy utána ne legyen mögötte fehét háttér?
Figyelt kérdés
Kivágtam egy tárgyat,és a képen ott a tárgy,és mögötte a szürke fehér kockás háttér(szóval a semmit jelenti).És mikor elmentem,akkor automatikusan mögé ment egy fehér hátteret,de nekem csak a tárgyra lenne szükségem.Valaki tudja mit lehet csinálni?2012. jan. 5. 15:47
1/4 anonim válasza:
Csak gif és png formátumnál marad meg az átlátszó háttér, mentsd ilyen formátumban.
2/4 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy kicsit rosszul fogalmaztam.Csak a tárgy kell!Semmi más zavaró háttér.
2012. jan. 5. 15:55
3/4 anonim válasza:
Ha a tárgy nem téglalap alakú, valami háttér lesz mögötte. Ha ez átlátszó, és png vagy gif formátumban mented, a háttér átlátszó lesz mögötte. Ha nem olyan képnézőben vagy a böngészőben vagy mappában nyitod meg, ahol fehér a háttér, akkor látod hogy az áltátszó. Ha fehér háttér előtt nyitod meg, az átlátszóság miatt fehér lesz az üres terület. Egy színes kép előtt meg a szín lesz ott.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja,igen!Köszönöm szépen!Mert sima nézegetőben fehér háttérvan,de mikor a vegasba már betettem,jó lett!!
2012. jan. 5. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!