Milyen formátumba/milyen programmal lehet a legjobban tömöríteni?
fájlokat szeretnék tömöríteni, hogy kevesebb helyet foglaljon. Fontos lenne, hogy minél kisebb mérete legyen!
(Rar, zip alig tömörít valamennyit). Van olyan program, amivel látványosan lehet tömöríteni? (nem 5-10%-ot, hanem mondjuk 25-50)
A mail címet kiszedhetted volna.
Amúgy igen, ez elég valószínű, hogy ténylegesen vírus...
Köszi megjött az egy megabájtos KBG arciver.
Ez az üzenet szövege: "A kgb_arch_win_gui_v1.2.1.24.exe A fájl kicsomagolására van. Telepítsd fel. "
Vagyis küldtél egy egy megabájtos archiváló programot a rosszabbik fajtából. Ez maga az archiváló program, ezzel tömöríteni lehet. Ennek köze sincs a GTA-hoz ember.
De kipróbáltam, mennyire király a program, itt az eredmény:
Összetömörítettem egy 200 MB-os kis játékot a KGB-vel és a WinRAR-al:
KGB: Eredeti méret: 197 MB tömörített: 155 MB tömörítési idő : 15 perc!!!!!
WinRaR: Eredeti méret: 197 MB tömörített: 145 MB tömörítési idő : 49 MÁSODPERC!!!!!!!
Tehát a WinRar erre a tömörítőre egy fényévet rávert és nem értem, hogy milyen egy megabájtos GTA-ról beszélsz???
Ha már, akkor tolj rá egy 7zipet is! :)
A "gyors" móddal és a max tömörítéssel!
Csak kíváncsi vagyok, hogy ezekhez képest mit produkál a 7z formátumba. (LZMA2-vel mondjuk. ;) )
Szerintem a WinRAR-ra is ráver. :P
Ráver, mert újabb, de csak 1-5% a különbség, tehát nem számottevő és mindegyik tömörítést normal beállításon végeztem, mert a KGB egy max tömörítésnél 2 órát akart vele szuttyogni, így leállítottam...
7zip 197 MB, tömörített 139MB tömörítési idő 39 másodperc
Normál, LZMA2-vel...
Mellette volt a 70 kilobájtos!!! San Andreas is!
Mindjárt küldök képeket
Ez valami orbitális bug lesz, illetve erősen kétlem, hogy tisztában vagy a mértékegységekkel.
(Avagy a program tisztában van-e vele.... Veszteség mentesen LEHETETLEN, hogy akkora legyen. Fizikailag képtelenség, ezt értsd meg.)
Már leszedtem és tömörítem kifele.
Most épp a mian.rar-nál jár ami majdnem 600 MB, de már most látszik, hogy sz@r van a palacsintában...
Egyébként a kitömörítés majdnem 3 órát vesz igénybe és meg kettő visszavan...
Ha valakit érdekel a végeredmény, várja ki és kérdezzen rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!