Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ilyen program, és ha...

Létezik ilyen program, és ha igen akkor mondtok párat?

Figyelt kérdés
Arra lenne szükségem, hogy jó minőségű videót tudjak készíteni, mert szeretnék egy szám alá gitározni. Megvan az alapszám, amiből ki van vágva a gitár része, oda kéne nekem betenni a saját játékomat, de az elég fapados és rosszul hangzó lenne, ha kamerával felvenném, hogy egyik oldalról megy a gép hangfalain, másik oldalról meg az erősítőn játszok. Nem, hanem azt szeretném, hogy egy programmal megszerkesztem, hogy a meglévő számba, a backing track-be belerakom az én játékomat. Lehetséges az ilyen?
2012. jan. 4. 14:54
 1/1 anonim válasza:
Telefon videójával felveszed, azt átalakítod hanggá. Persze ez csak akkor jó, ha Nokia N8, N9, X7, vagy Apple cuccod van.
2012. jan. 4. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!