Hogy telepítsem fel? (Ps CS5)
Figyelt kérdés
Egy ideje fent volt a gépemen a CS5, de testvérem valamilyen frissítést engedélyezett és így nem engedett azután belépni.A programom nem eredeti.Póbáltam újratelepíteni, de a telepítője is megváltozott, már nem engedi, hogy anélkül továbbmenjek, hogy nem írtam be az azonosító címem, régen még lehetett úgy, hogy későbbre hagytam.Ha úgy csinálom, hogy próbaidős legyen akkor sem lép be, oylan, mintha nem kattintottam volna semmire.Próbáltam már másik telepítőt is leszedni, egyikkel sem javult a helyzet.Most mindent töröltem a gépről, aminek köze lehetett az Adobe frissítéshez, de hiába. Tud valaki segíteni?2012. jan. 3. 18:41
1/3 anonim válasza:
Igen, használj GIMP -et. Az Adobe PS egy professzionális program, valódi profiknak, akik általában meg is tudják fizetni. (És nem kötekedni akarok.)
A GIMP is tud magyarul, továbbá képes elvégezni ugyanazokat a feladatokat, mint az Adobe PS.
Innen leszedheted, teljesen ingyenes alternatívája a PS -nak: [link]
2/3 anonim válasza:
Ja, és még annyit hozzátennék, hogy ha a GIMP esetleg mégsem jön be, akkor a Photoscape -t talán jobban tolerálod majd (szintén ingyenes): [link] (ha jól emlékszem, ez is tud magyarul, de utánakeresel esetleg egy magyar szoftverbázisban, ott biztosan lesz magyarított verzió is)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom őket.Én grafikusnak tanulok, az iskolában eredeti program van és már elég jól megtanultam kezelni, és az ottani munkáimat folytattam itthon, ha nem volt időm, ezért lenne jó itthonra is ps.
2012. jan. 3. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!