Keresek egy játékot, de sajnos nem tudom a nevét. Tudnátok esetleg segíteni ebben?
Régen meg volt ez a játék, csak már nem emlékszem a nevére. Tetszett, csak anno elakadtam és így nem vittem tovább. Szóval amit a játékról tudok az:
Egy fiatal szőke kalóz sráccal kell benne menni és küldetéseket csinálgatni. Kb. ennyit tudok, de néhány küldetésre még emlékszek:
Volt olyan, hogy a borbélyhoz be kellett menni és levenni a plafonról valamit, de valakit éppen nyírt a borbély. Úgy lehetett beülni a székbe, hogy a fésűre rá kellett tenni tetveket és amikor a székben ülő pali megfésülködött kirohant és be lehetett ülni a helyére.
Vagy:
Egy hajóhoz ki kellett menni és valami majmok nem engedtek tovább (itt akadtam el). A majmok kitettek engem a kidobó ugródeszkához és beledobtak a vízbe, de alatt volt a hajó így nem fulladt meg a pali
Tudna valaki segíteni ennyiből? Ha küldtök emberke képet megmondom hogy az volt e vagy sem. :D
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!