Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 Ultimate x86 aktiválás?

Windows 7 Ultimate x86 aktiválás?

Figyelt kérdés
Hello! Lehet, hogy ezt a kérdést sokan hülye kérdésnek fogjátok tekinteni. Fel lett rakva a windows 7 (hozzá teszem informatikus haverom(30 éves)csinálta). Amikor megkérdeztem, hogy mivel aktiváljam a windowst azt mondta, hogy semmiképpen ne aktiváljam mert akkor mindenféle frissítést fog leszedni nekem és az tönkre teszi a rendszert. Azt mondta, hogy egyszer már volt valahol ilyen gond. Valaki aktiválta a windowst és aztán úgy tönkre tette a rendszert, hogy csak linux ment fel a gépre. Akkor most aktiváljam és kockáztassak, vagy hagyjam így ? Még 20 napom van hátra.
2012. jan. 2. 11:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Most már látom csak mire leírtam addigra jött még 3 hozzászólás.
2012. jan. 2. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Semmi gond:)
2012. jan. 2. 12:13
 13/16 A kérdező kommentje:
És akkor a frissítéseket kapcsoljam ki vagy hagyjam ? Mert már olvastam az oldalon, hogy aktiválták és szedte a frissítéseket és 2 frissítés egymásba ütközött és már nem is volt jó a gép.
2012. jan. 2. 12:14
 14/16 anonim ***** válasza:

ÉN mindig bekapcsolva hagyom, de majd mindjárt megcáfol valaki.

A frissítések hibajavítások a WIN7-hez. Ha kikapcsolod, akkor a hiba az oprendszereden marad és támadható marad. De ezt te döntöd el, hogy miként is cselekszel. Nekem mindig be volt kapcsolva és nincs vele semmi gond...

2012. jan. 2. 12:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Oké köszi közben már újraindult a gép és azt írja, hogy a windows aktiválva van. Köszi azoknak akik normális választ adtak.
2012. jan. 2. 12:20
 16/16 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 2. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!