Hogyan frissítsem a laptopom BIOS-át? (Kiegészítés lent)
Adott egy Hp G62 A világért se akar belépni a Biosba :S Ha találkoztál már ilyen esettel örülnék ha tudnál segíteni :)
Újra szeretném telepítni a gépet és ugye ahhoz be kéne állítani hogy bootoljon cd ről és hát nem enged be.
2009 közepén, illetve azt megelőzően gyártott modellek
A BIOS eléréséhez és diagnosztikai ellenőrzések futtatásához nyomja meg a tápkapcsológombot , majd rögtön nyomja le, és tartsa lenyomva az F10 billentyűt. (Az F10 az EFI-vel rendelkező régebbi és újabb gépeknél is használható a BIOS elérésére.)
:))
Akkor hozd el belépek! :)
Mást én sem tudok mondani
az F2 öt próbáltad ? F12 öt láttam hogy ajánlják azzal sem működött a boot menu ?!?.....,
Én elviszem csak mond a címet :D
Am mindent próbáltam már ami létezik szegény kép még csoda hogy megy :D összenyomkodtam mindent amit olvastam a hp oldalon azokat is :D frissítésszerüséget is csináltam rajta aztán semmi. Meg kéne jelennie a hp logónál hogy press esc to ... és nem jelenik meg. Régen hát mennyire régen augusztusba vettem a gépet hát azóta többször is sikerült belépni csak most nem egy ideje nem enged be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!