Crysis 2 egy kis segítség?
Figyelt kérdés
Az a gond hogy nem tudom a végén mit kell tenni. Ott vagyok hogy bemásztam abba az idegen cuccba és amikor kéri hogy nyomjam a Bal egeret Jobb egeret, aztán W-t és végül a Space-t, akkor beugrik az egész közepébe és a játék kilép a menübe. Mit szúrtam el? Vagy a végén ki kell hogy nyírja magát? Mert az nagyon szar befejezés...2012. jan. 1. 16:01
1/6 Jenci válasza:
Ez a vége.Bemész az űrhajóba és ennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
Az egy űrhajó? Azt hittem hogy az ellenség gépezete, amiben atomjaimra esek, merthogy az a fekete cucc szétmart. Már-már lángolt a kezem.
2012. jan. 1. 16:12
3/6 Jenci válasza:
Akkor legyen az.Én űrhajónak néztem,de a lényegen nem változtat.Ez a vége.
4/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Elég nyomi befejezés nem? Nekem nem tetszett.
2012. jan. 1. 16:38
5/6 Bitil válasza:
nem hal meg,utana felkel,vegigjatszottam,am a youtube-n is fenn van
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, már utánanéztem. Kár hogy a játék nem mutatja meg a teljes végét az egésznek... De nem baj, legalább megértettem a lényeget. Jó kis játék volt mi? A Crysis és a Crysis Warhead továbbfejlesztett, tökéletes verziója lett...
2012. jan. 24. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!