Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó a mac os x rendszer?

Jó a mac os x rendszer?

Figyelt kérdés

Szerintem jó! De...

Az a gond hogy egy egész apple gép kell hozzá!! Sima pc re nem lehet telepíteni, ha mindenmegfelel akkor seeee lehet pc re telepíteni!!! Ehez nem kell egyetem ilyen fos os x ki találni!! Igy felteni a rendszerüket??! :/

2012. jan. 1. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Adtál magadnak pozitív választ, ami a végére negatív lett.

Amúgy százszor át lett már beszélve ez a téma. Jó az OS X, megéri használni annak, aki DOLGOZNI akar rajta. Gazdag Pistike, aki csak villogni akar az alma-logóval, majd ide jön megkérdezni, hogy hogyan rakjon rá Windows-t, annak sosem lesz jó, de nem is neki készítették.

2012. jan. 1. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jóóó. Meg a linux is:)
2012. jan. 1. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

El akarják adni a terméküket, és mivel valóban jó a termékük, ezért drágán is megveszik, és nekik elég ez a haszon. Sajnos nekik ez az üzletpolitikájuk, amit lehet nem szeretni, én sem szeretem.

Van UNIX ingyen is: Linux, BSD, többféle is, kívánság szerint. Egy Macre viszont nem tehetsz fel mást.

2012. jan. 1. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Macre azt teszel amit akarsz. A tobbi unixal az a baj h mig macosre megfelelo a szoftverutanpotlas (pl photoshop, steam stb) addig a yobbi rendszerre ez macerasabb vagy emulalgatni kell.
2012. jan. 1. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!