Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy tudok boot-olhato iso...

Hogy tudok boot-olhato iso képfájlt készíteni a gápemre felmásolt windows 7 ultimate-ből?

Figyelt kérdés
Nem iso képfájlban van az baj!
2011. dec. 31. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

DVD-ről is persze, de nem ez a gond. Ő bootolható lemezt akar csinálni és hiába írja fel a telepítőlemezen lévő adatokat a CD-re, attól még nem tud róla bootolni, mert mitől is tudna. Azért írtam, ha csak ennyi lenne, akkor MP3-as CD-ről is lehetne bootolni. Nem a felírt adat miatt fog tudni bootolni az adathordozóról, hanem a bootszektor miatt. Ha ez nincs - márpedig sima másolással ez nem fog rámászni a CD-re - akkor sose fog bootolni sem lemezről, sem pendrive-ról...

Ez egy kicsit összekeverted és belezavarod a kérdezőt is...

2012. jan. 2. 20:09
 12/15 A kérdező kommentje:
Ne hari, de azért én sem vagyok annyira hülye, hogy nem iso képfájlt próbálok csináli a dologból! De ha a rt7lite nem csinálja meg a boot-olhato iso-t olyankor mi van és vajon miért hajlandó megcsinálni?
2012. jan. 3. 06:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem is neked írtam, hanem annak aki próbál itt belezavarni a bootolható egységekkel...
2012. jan. 3. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:
NERO-val is lehet bootolható lemezt írni, de nem tudom melyik opcióval. Előveszel egy újraírható lemezt és próbálgatsz...
2012. jan. 3. 11:54
 15/15 A kérdező kommentje:
A Nero- val szerintem csak kész iso fájlt lehet felirni bootolható lemezképfájlként, de a nem csinálja meg a lemezképfájlt. Egyébként idáig is azt próbálgattam, hogy újraírható DVD-re írtam ki, a Magic ISO-val képfájlként, de nem tudtam azzal sem bootolható iso-t csinálni és már belefárdtam és csináltam egy másik megoldást: összegyűjtöttem az összes progim egy mappába amit használok Windows7 alatt és ebbe a mappába írtam egy setup.bat parancssort és erre a parancssorra kattintva feltelepülnek a programjaim és a driverek is és felírtam egy CD-re egyszerű adatlemezként. Ez az úgynevezett slient módban való telepítés. XD Egyébként köszi, hogy próbáltál segíteni.
2012. jan. 3. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!