Mitől foglal el a Google Chrome nálam több mint 3 GB-ot?
2011. dec. 31. 15:27
1/11 anonim válasza:
Érdekes hogy a mérete 3GB, lemezen meg elfér 500MB-on...
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Második vagyok
Szerintem amit letöltöttél, kitudja mióta a chrome--al, az is a document mappában gyűlik.Töröld ami felesleges.
4/11 anonim válasza:
+1 az elsőnek. Tényleg nagyon érdekes hogy 3 gb és elfér 500 mb -on.
5/11 A kérdező kommentje:
Igen, már régóta használom a CCleaner-t. Ma is miután használtam még mindig ekkora maradt.
2011. dec. 31. 16:56
6/11 anonim válasza:
Mindamellett előfordulhat, hogy ennyi hely kell neki. Nálunk is fent van ez is meg a Firefox is és pár hónap alatt összehozza ezt a böngésző. Én a mozillából önkényesen ki szoktam törölni valami url.classifier fájl-t vagy mi a túrót, mert ez az egy fájl szokott több tíz gigabájt lenni. Félévente kitörlöm és megy tovább gond nélkül... Chrome-nál nem tudom, azt nem én használom...
7/11 csacsi2 válasza:
Függ a telepített összetevőktől, könyvjelzők skin -ek ilyenek. Én sem használom, inkább az opera -t!
Esetleg próbáld ki a CCleaner -hez ezt:
Használd portable -ben.
8/11 lordsithlord válasza:
Vagy rengeteg plussz összetevő van benne, (ezt tartom kevésbé valószínűnek), vagy nálad is a verziófrissítésnél nem felülírta az előző verziót, hanem mellé telepítette és csak a registry bejegyzést írta át.
Próbáld meg csak a Chrome-ot leszedni (előtte persze mentsd el a kedvenceidet), a könyvtárát törölni mjd újratelepíteni a legfrissebb verzióval. Ha tényleg verziótorlódás okozza a problémát, ez megoldja.
9/11 anonim válasza:
nekem is volt már ugy hogy valahogy kis fájl pár gigába irta ki közbe csak 50 mb xd
10/11 anonim válasza:
nekem is volt ijen Mozilával de ujra raktam és 5,4 MB lett minde kieg könyvj vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!