Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Total Commandert miért nem...

Total Commandert miért nem lehet telepíteni?

Figyelt kérdés

Frissen telepítettem XP-t a laptopra, előtte volt format is, szóval teljesen tiszta lap. Fel akarom tenni a TC-t, erre kiírja, hogy a letöltött fájl hibás - ami viszont hülyeség, mert ugyanerről a telepítőfájlról másik gépre raktam már fel minden gond nélkül.

De sebaj, lehúztam mégegyszer - és ott is ugyanez az eredmény. Lehúztam máshonnan is - szintén ugyanez.

Most ez mi? Mit lehet ezzel csinálni?

(Amúgy minden más gond nélkül működik, semmi egyébbel nincs semmi gáz, csak ezzel)

2009. máj. 21. 16:34
 1/1 A kérdező kommentje:

Á, megvan...

Ha bárki is belefutna a jövőben ilyen problémába: a könyvtár nevében, ahova lementettem, volt egy hosszú "ő" is. Amint ezt átjavítottam "o"-ra, máris ment a telepítés, mint a parancsolat.

Mert mindig azok az ékezetek... :P

2009. máj. 21. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!