Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok játszani a...

Miért nem tudok játszani a Sims3-mal?

Figyelt kérdés

Már másodszor fordul elő, hogy ilyesmi történik.

Letöltöttem egy nagyon király Sims3 pack-ot, nagy nehezen sikerült is feltelepíteni az alapjátékot.

És itt jön a bökkenő, mikor el akarom indítani a játékot, megjelenik az indítópult, nyomok egy play gombot. Elsötétül a képernyő, mintha indítaná a játékot, aztán egyszer csak kilép és a háttérképem eltűnik, az asztal kék lesz, szóval minden rendben van az asztalon, csak a háttér tűnik el.

A pack-hoz volt még egy NO-CD patch nevezetű valami is, azt is elindítottam, hátha használ neki, de ugyanez történt.

Már máshonnan letöltött Sims3-mal is jártam így, de azt először sikerült telepíteni a páromnak, rendesen futott. Viszont miután újra lett telepítve a gépem, azóta az a verzió is ezt csinálja.

Mi lehet a baj? Előre is köszi!

2011. dec. 30. 12:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!