Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Final Cut pro Apple alkalmaz...

A Final Cut pro Apple alkalmazás csak MAC-ra van? Pls

Figyelt kérdés

Meg még van egy olyan program, hogy iMovie, az pedig csak iPhone-ra meg a hasonlókra? Már mint csak Apple termékekre?A Final cut pro-rol és az iMovie-ról sok jót hallottam, szerettem volna kipróbálni, de rájöttem,ha azzal akarok szerkeszteni,akkor kénytelen lennék venni magamnak iPad-t vagy iPhone-t stb-t.

Szóval totál lehetetlen hogy PC-n használjam? Packard bell laptop/windows 7 H

2011. dec. 29. 16:09
 1/8 anonim ***** válasza:
igen! csak Mac-re van! És ahogy irtad totál esélytelen! Gugliz kicsit utána és te is meglátod! Sajna ez van!
2011. dec. 29. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
próbáld meg leszedni valami torrent oldalról a Sony Vegas Pro 11-et vagy az Adobe After Effects cs5-öt! nagyon jó videoszerkesztő progi mind kettő! (első voltam)
2011. dec. 29. 16:20
 3/8 A kérdező kommentje:
a sony vegas-hoz nem értek, viszont az igaz,hogy ez a Final Cut pro a legjobb videó vágó,amit lehet kapni?
2011. dec. 29. 19:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Az After effects meg nem jó,mert nem 64 bites a gépem
2011. dec. 29. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát talán igaz...DE nem hiszem volt szerencsém próbálni az Adobet és Vegast is és nekem mindkettő nagyon tetszett!!!

Final Cuttal nem volt dolgom az is igaz!

32bites van After Effectsből asszem...

Sony Vegasból is van! és nem bonyolult kezelni! Nagyon jó mindkettő! Egy próbát szerintem mindenképp megér!

2011. dec. 29. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Sony-t már próbáltam, de az Adobe-t néztem,abból a cs5-ből csak 64 bites van.
2011. dec. 29. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor próbáld a cs4-et az is nagyon jó! És szerintem abból van is 32 bites verzió!
2011. dec. 30. 07:54
 8/8 A kérdező kommentje:
azt nem tudom letölteni,leakarom tölteni,egyből a cs5.5-t dobja ki néztem torrenten is , ott meg a download manager-rel szedné le, az is a cs5-t
2011. dec. 31. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!