Miért nem tudom frissíteni?
Figyelt kérdés
Szerettem volna zenét hallgatni a youtube-on erre kiírta hogy frissítsem az adobe flash playert...rá is mentem le is töltöttem frissítettem is (közbe bezártam a böngészőt, mivel tnap volt így a gépet kikapcs, ma bekapcs) de így se lett jó...pedig azt írta ki hogy frissítve...:S
Mitől lehet ez?
köszönöm
L21
2011. dec. 29. 13:31
1/2 anonim válasza:
Milyen böngészőt használsz?
Mert külön van IE-re és a másik 3-omra(Opera,Chrome,Mozzila)
Mert ha pl. föltetted az IE-re valót,de Mozzilával akarod legjátszani akkor nem fog menni,de ugyan az van akkor ha Mozzilára tetted fel és IE-t használsz.
2/2 A kérdező kommentje:
A mozzillán írta ki hogy frissítsem...azon keresztül töltöttem le...frissítettem...és semmi :S
2012. jan. 9. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!