Mi lehet a játék neve? Nagyon a szívemhez nőtt.
Figyelt kérdés
Régen, legalább 5 éve játszottam 1 játékkal, de nem tudom mi a neve. Lövöldözős FPS játék, azt hiszem 4 féle fegyvert lehetett választani, egy aknavetőt, egy sorozat lövőt(ami a Minigunra hasonlít) egy ilyen áramost, a negyediket nem tudom. Olyasmi volt mint a Wolfenstein, mert ott is lehetett Konzolt lenyitni felül, amivel X mennyiségű lőszert kérhettél. Volt olyan pálya, hogy mentünk a temetőbe, sok sír volt, be kellett menni a templomba. Maga a játék az olyan volt, ha aknavetővel lőttem a földre körülötte a zombik elrepültek és meghaltak(a zombik ilyen páncélos nagy darabok voltak). Akkoriban nagy divat volt ez a játék, meg a Re-Volt is, azt a játékot soha se felejtem el, ez a kettő játék volt életem első játéka. Akkoriban jöhetett be a Pentium 4-es gépek, de nem tudtam játszani a játékkal, mert nem futott a Pentium 2-es gépen. Nagyon rég játszottam vele, ezért csak nagyon homályosan emlékszem a játékra .Nagyon a szívemhez nőtt a játék, ideje megkeresnem, valaki segígt?2011. dec. 29. 00:40
1/6 Valter6672 válasza:
Még az unreal touramentől is régebbi?:D
2/6 anonim válasza:
ÜberSoldier?
Nem játszottam vele, de 2006-ban jelent meg, és mintha zombik is lettek volna benne, meg III. birodalom.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos az egyik sem az, az Unreal Tournament -re jobban hasonlít. Valami lassabb játék és vagy 2szer akkora a Páncélzombi mint a hős. Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nem gondoltam, hogy ilyen hamar választ kapok, de sajnos nem az a játék. Lehet nem fogok találkozni azzal a játékkal soha.:)
2011. dec. 29. 17:53
4/6 A kérdező kommentje:
Annyira a válaszra koncentráltam, hogy nem figyeltem a kérdőjelet a végén, azthiszem egykorú vele. Talán régebbi.
2011. dec. 29. 18:18
5/6 Valter6672 válasza:
esetleg valameik Doom sorozat?
6/6 A kérdező kommentje:
Egyik sem sajna:S
2012. jún. 29. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!