Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van még esély, hogy backupolja...

Van még esély, hogy backupoljam a minecraft mapot?

Figyelt kérdés
Igazából egy bukkitos szerverről lenne szó, volt egy tök jó map, aztán mindig hasonló nevű mapokat szoktam generálni (kg, kg0, kig, k4g) és rosszat mentettem le, de ezt csak azután vettem észre, miután a haverokkal szét tnt-ztünk mindent és leállítottam a szervert, van még esély arra, hogy valahogy backupoljam? Esetleg valami plugin megoldás rá, vagy valami?
2011. dec. 28. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nincs.
2011. dec. 28. 18:50
 2/3 Válasz Vilmos ***** válasza:

Attól függően, hogyha teljes hozzáférésed van a szerverhez, olyan szinten hogy más programot is tudsz futtatni rajta, vagy a merevlemezeit/adattárolóját el tudod érni, mint sajátot, szektoronként is, adatvisszamentő programmal talán valamicske esély még van rá - ez persze bizonyos szinten függ a szerver fájlrendszerétől is.

Én nem ismerem a játékot, így azt se, hogy ehhez milyen elérésű szerverek léteznek, de ahhoz, hogy a fentire valamilyen esélyed legyen, a szerver adatait, adathordozójának minden tartalmát kb. az utolsó bájtig el kell tudjad érni úgy, mintha csak egy külső merevlemezt csatlakoztatnál a gépedhez.

Ilyen szintű szervereléréssel én pl. online még nem is találkoztam (vagy hallottam róla), kb. ezt max. akkor tudnád megcsinálni, ha a szervert vagy bérled, de inkább akkor, ha fizikailag is Te birtoklod.

És más lehetőséget egy adatvisszamentő programon kívül én sem tudok - ráadásul a szoftveres adatvisszamentésről is ez esetben el tudom képzelni, hogy jóval bonyolultabb lehet, mint egy normál PC merevlemezén vagy egy USB-s külső tárhelyen.

Tehát én is az első válasz felé hajlok... :/

2013. aug. 23. 04:11
 3/3 Válasz Vilmos ***** válasza:

"Tehát én is az első válasz felé hajlok"

Upsz, főleg úgy, hogy látom, hogy milyen régóta írtad ki a kérdésed, bizonyára azóta már jócskán használtad a szervert, így kb. 100%, hogy végleg felülírtad a kérdéses fájl/fájlok szektorait.

No, nem baj, hátha valakinek ehhez hasonló problémája lesz, erre jár, elolvassa, aztán már legalább többet tud kicsivel... :)

2013. aug. 23. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!