Van még esély, hogy backupoljam a minecraft mapot?
Attól függően, hogyha teljes hozzáférésed van a szerverhez, olyan szinten hogy más programot is tudsz futtatni rajta, vagy a merevlemezeit/adattárolóját el tudod érni, mint sajátot, szektoronként is, adatvisszamentő programmal talán valamicske esély még van rá - ez persze bizonyos szinten függ a szerver fájlrendszerétől is.
Én nem ismerem a játékot, így azt se, hogy ehhez milyen elérésű szerverek léteznek, de ahhoz, hogy a fentire valamilyen esélyed legyen, a szerver adatait, adathordozójának minden tartalmát kb. az utolsó bájtig el kell tudjad érni úgy, mintha csak egy külső merevlemezt csatlakoztatnál a gépedhez.
Ilyen szintű szervereléréssel én pl. online még nem is találkoztam (vagy hallottam róla), kb. ezt max. akkor tudnád megcsinálni, ha a szervert vagy bérled, de inkább akkor, ha fizikailag is Te birtoklod.
És más lehetőséget egy adatvisszamentő programon kívül én sem tudok - ráadásul a szoftveres adatvisszamentésről is ez esetben el tudom képzelni, hogy jóval bonyolultabb lehet, mint egy normál PC merevlemezén vagy egy USB-s külső tárhelyen.
Tehát én is az első válasz felé hajlok... :/
"Tehát én is az első válasz felé hajlok"
Upsz, főleg úgy, hogy látom, hogy milyen régóta írtad ki a kérdésed, bizonyára azóta már jócskán használtad a szervert, így kb. 100%, hogy végleg felülírtad a kérdéses fájl/fájlok szektorait.
No, nem baj, hátha valakinek ehhez hasonló problémája lesz, erre jár, elolvassa, aztán már legalább többet tud kicsivel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!