Csak én gondolom úgy, hogy a régi need for speed-ek jobbak voltak?
Bocs az off-ért, de nem segítenétek?
Elkezdtem az underground 2. Eljutottam a szponzorokig, ki is választottam egyet Eurolite-t. Megcsináltam a létező összes versenyt ami a térképen van, de nem történt semmi. Verseny nincs, csak a sok műhely. A szponzor egyik feltétele, hogy építsek egy autót ami egy DVD borítóján szerepel. A jutalmaknál csak címlapok vannak, a DVD-n lakat. Mégis most mit kell csinálni? Megköszönöm, ha valaki megmondja!
A Run sem rossz,de nekem is a MW-volt a nagy kedvencem..
Előzőnek pedig üzenem,hogy a kérdést (szerintem) inkább itt tegye fel: [link]
Számomra az NFS hangulat már az Underground-nál meghalt.Nem mondom hogy rossz volt az Underground és az azt követő részek,de véleményem szerint innen kezdve egyetlen NFS játéknak sincs sok köze az eredi hangulathoz amit az 1,2,3-ban vagy RC-ben tapasztalhattunk.Mondjuk a PRO STREET-nél úgy ahogy kezdtem érezni hogy nah talán visszatalálnak önmagukhoz de az Undercover-el gyors tettek egy nagy hátralépést ebben az ügyben.A Shift végülis tetszett de már nem is vártam tőlük semmit az eredeti NFS hangulatból talán ezért sem csalódtam benne annak ellenére hogy teljesen hátat fordítottak mindennek ami az NFS-t jellemezte anno.Ez után már csak a World be néztem bele,de az is inkább ilyen Underground online kistestvére lett.Az újabb részekkel azóta nem játszottam de ahogy látom a véleményeket nem maradtam le sokról ami az NFS hangulatot illeti:P
Szerintem az eredeti NFS hangulatot már soha nem kapjuk vissza:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!