Microsoft Word -ben a szövegdobozban lévő szöveget hogyan tölthetem ki teljesen a szövegdobozban? (kép lent, mert szerintem a magyarázatom egy kicsit érthetetlen, elnézést)
A kép:
Tehát azt szeretném, hogy a szövegdobozban lévő szöveg teljesen kitöltse a keretet a szövegdobozt. Köszönöm a segíséget :)
Boldog Karácsonyt :)
Angol a Word -öm, az úgy hogy is lesz?
Utolsónak:
Igen :P De ne mondd senkinek :)
Amúgy nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
Fogalmam sincs, én mindig is magyart használtam (Office 97' óta).
A magyarba: eszközök (menü) --> Nyelv --> Elválasztás -->[x] Automatikus elválasztás. A sorkizárás meg formázás eszköztáron van, így néz ki:
Amúgy meg ha már ilyen alap szinten sem értesz a szövegszerkesztéshez, akkor nem értem miért bonyolítod még plusz azzal, hogy angol nyelvűt raksz fel...
Gyorsan kellett Office és ezt találtam csak gyorsan, de majd újrarakom :)
Az automatikus elválasztás funkciót hogyan állíhatod be?
Megtaláltam a Justify -t, köszönöm ismételten :)
Megpróbáltam, de nem sokat változott a helyzet:
Az automatikus elválasztás előtt:
Az automatikus elválasztás után:
Nekem meg az kellene, hogy van maga a szövegdoboz és a szövegdoboz teljesen ki legyen töltve szöveggel, tehát ne maradjon olyan nagy térköz a szöveg és a szövegdoboz falai között, tehát teljesen töltse ki.
Azt hogyan oldhatom meg?
Növeld meg a szövegdobozt, vagy csak csináld meg sima táblázatban. Itt pl azzal csináltam és szerintem teljesen jó:
Megoldódott :)
A sorközt toltam ki és így kíváló lett :)
Köszönöm szépen a segíségedet P.O.C.
Felértékelés! :)
BÚÉK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!