Milyen szamitogepes jatekokkal jatszotok szivesen? (tobb lent)
Elkezdem eletem 2. nagy jatekprojectjet, es nem tudom mit irjak. Elozo jatekom borzasztonagy kudarc volt (6 honap alatt 61 letoltes, 10%-os ertekeles), akik kiprobaltak, azok azt mondtak higy szepnek szep a vraf es jol ki van dolgozva, csak egyszeruen semmi ertelme. Pedig volt multi, 2 db 64 slotos 24/7-es szeroval. Csak a haverjaim mondtak hogy jo (gondolom nem akartak megserteni).
Itt jottok ti. Az otleteitekre lenne szuksegem. Kerlek valaszoljatok ezekre a kerdesekre:
1. Milyen stilusu jatekokkal szeretsz jatszani (pl FPS, RPG)?
2. A jatek minosege vagy a jatekelmeny fontosabb neked?
3. Fontos neked a multiplayer vagy elvagy a botok tarsasagaban is?
4. Fejlodos rendszer legyen benne(nyilvan rpg eseten ez alap)?
5. Valosaghu, vagy futurisztikus, esetleg multba tekinto legyen?
6. Fontos neked a 3D?
7.A te valaszaidon felul milyen otleteid vannak?
Elore is koszonom a valaszokat, ha eleg sokan valaszoltok (csak ertelmes valaszokat szamolom), akkor azok alapjan elkezdem fejleszteni. Az ertelmes valaszok automatikusan zold kezzel egyenloek, nem mintha olyan sokat erne, de most mert ne adnak?
Hozzatennem: Kellemes Unnepeket! (errol eszembejutott nagyi mondasa: kellemes a papa labszaga lehet, de meg az se :D)
[Bocsi hogy nincs ekezet, angol nyelvu telefonrol irok]
egy kész jó motoral jó dolgozni anyi van nektek kell ezt tudni meliyk lene jó
most hogy rosszab grafika mért melyik motor lene ez?:D
anyira rosz nem lehet
de ha szét szorjátok figylemet FPS stb k re akkor nem sok miden lesz belöle
tervezgetesetek és csináljatok vagy találjatok egy jo motort amit tudtok módostitani is ha kell
Altair felvetette a GameMaker (Yoyogames) nevű fejlesztői köürnyezetet, ami szerintem szar, de tényleg. Akkor én az UDK-ra gondoltam valamint az AltairSmooth-ra ami a saját gyártmányunk, és amúgy Altairral megbeszéltem, hogy most nincs FPS fejlesztés, mert akkor megölöm :D
(Graton voltam sziasztok!)
1. Mászkálós, szabdalós stb, vagy Wow,Metin stílusú
2. Alap hogy a játék élménye .
3. Multiplayer fontosabb egy kicsit :)
4. Fejlődős
5. Fantasy ;)
6. Nem árt. Főleg ha szépen van lemodellezve.
7. IDK :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!