Hogyan inditsam el az uj szamitogepet?
Figyelt kérdés
Adtak hozzá 3 dvd-t és egy csomó használati utasitást, de nem értek semmit belőlük. A dvd-k: 1. ASRock, AMD-NVIDIA series 2. MSI, RADEON GHRAPICS AMD 3.ASUS DVD Suite
Beraktam az ASRock-ot, mert a masik kettőre nem reagált. Ennél mindent megcsináltam, de semmi. Ilyenkor mit kell csinalni?
2011. dec. 23. 17:13
1/4 anonim válasza:
Van rajta operációs rendszer?
Amúgy ezek driverek.
2/4 anonim válasza:
Operacios rendszer (pl. windows) van mar legalabb rajta?
3/4 A kérdező kommentje:
nics, de probaltam felrakni az xp-t de nem sikerult, beraktam a lemezt es nem tortent semmi
2011. dec. 23. 17:51
4/4 anonim válasza:
Bios-ban be kell allitani, hogy a DVD-meghajto induljon eloszor, ne pedig a winchester. Igy fog boot-olni a windows-os CD, es feltelepitheted, de amig nincs rajta Windows, addig semmit nem ersz a geppel, legalabbis nem tudsz rajta semmit csinalni.
Ha nem ertesz hozza, akkor ne piszkalj semmit a Bios-ban, mert nagyon elallitgathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!