Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan inditsam el az uj...

Hogyan inditsam el az uj szamitogepet?

Figyelt kérdés

Adtak hozzá 3 dvd-t és egy csomó használati utasitást, de nem értek semmit belőlük. A dvd-k: 1. ASRock, AMD-NVIDIA series 2. MSI, RADEON GHRAPICS AMD 3.ASUS DVD Suite

Beraktam az ASRock-ot, mert a masik kettőre nem reagált. Ennél mindent megcsináltam, de semmi. Ilyenkor mit kell csinalni?

2011. dec. 23. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Van rajta operációs rendszer?

Amúgy ezek driverek.

2011. dec. 23. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Operacios rendszer (pl. windows) van mar legalabb rajta?
2011. dec. 23. 17:36
 3/4 A kérdező kommentje:
nics, de probaltam felrakni az xp-t de nem sikerult, beraktam a lemezt es nem tortent semmi
2011. dec. 23. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Bios-ban be kell allitani, hogy a DVD-meghajto induljon eloszor, ne pedig a winchester. Igy fog boot-olni a windows-os CD, es feltelepitheted, de amig nincs rajta Windows, addig semmit nem ersz a geppel, legalabbis nem tudsz rajta semmit csinalni.

Ha nem ertesz hozza, akkor ne piszkalj semmit a Bios-ban, mert nagyon elallitgathatod.

2011. dec. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!