Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshoppot honnan tudnék...

Photoshoppot honnan tudnék letölteni win7es gépre?

Figyelt kérdés
Tudom hogy így lopás meg úgy lopás, de nem rendszeresen használom, csak ismerkednék vele mert fotográfus suliba mennék és azért egy kicsit nem ártana készülni. Csak egy 30 napos próbaverzió ami magyar nyelvű, aztán ha megtanulom majd megveszem. :) Megköszönném a segítséget.
2011. dec. 23. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Használj Gimp-et az ingyenes, tanulni jó.

Amúgy meg: [link]

2011. dec. 23. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy megvennéd, de írd be google-be hogy Photoshop CS5 torrent, és ott kb az első találat az lesz. Ilyen programnál én sem nézem jó szemmel ha valaki így nyávog meg úgy, mert 250ezret nem fogok érte adni, ugyan így After Effects-ért sem
2011. dec. 23. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem igazából bármi jó lenne, ami így 'komolyabb' nem feltétlen photoshop. Tényleg csak tanulni kell, a retushoz lenne inkább szükséges. Amúgy meg köszönöm. :)
2011. dec. 23. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
irdbe photoshop portable és telepitenedse kell és a cd kulcsal se fog ragoztatni:)
2011. dec. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!