Valami jó DVD író program, ami gyors?
Milyen op.rendszered van, és milyen Néród?
Nehéz elképzelni a Néróról, hogy nem akar menni, már az összes Winfos alá megvan a megfelelő verzió.
Pedro
Win 7..régen Nero 7-em volt, amikor most újratettem ezt akartam visszatenni, telepítésnél DLL hiba jött fel..nem tudtam törölni se..aztán nagy nehezen a Nero Clean Tool progival törölte..és leszedtem egy másikat, hátha az jó...jó is volt,most írni akartam vele..és amikor a Hozzáadás fülre mentem akkor megint,h DLL hiba..és most azzal a Nero Clean Toolal se engedte törölni...ezért mondom leszedem hamar a CD burning XP progit,h kiírom, amit ki akarok írni...de ez roppant lassú...nemtudom ez mitől függ...és lehet most a Nero is szarakodna...de szerintem ez a program hibája..Nero meg sajnos így nem jó.
Tehát valami jó DVD író program, ami egyszerű és gyors??? Nero kivételével. Köszönöm.
Nem tudom miért nem jó a nero 7, nekem az bevált. Lassú írás meg sok mindentől függhet!Általában a lemez írási sebessége kissebb annál ami rajta van . Ez megszokott. Vírusírtó ilyenkor ne fusson és az intéző se legyen nyitva.
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak:
Amennyiben xp-d van CDBurnerXP
A nero -t tedd vissza. Bizros sok bejegyzés maradt, meg fájl...
Próbáld kiszedni a bejegyzést (nero 7) ezzel:
Keresd meg és törölt az ottmaradt mappákat / fájlokat:
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Nero 7 Premium
C:\Program Files\Common Files\Ahead
C:\Program Files\Nero 7 (programkönyvtár
Fájlok:
C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
C:\WINDOWS\UNNeroVision.exe
C:\WINDOWS\UNRecode.exe
Futtass registry tisztítást Jv16Power tools.
Ezt a progit elküldöm pm -ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!