Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valami jó DVD író program,...

Valami jó DVD író program, ami gyors?

Figyelt kérdés
A Nero kivételével, mert azt vhogy gépem nem szereti, amióta újratettem. CD Burning XP meg hihetetlen lassú...most nem tudom, hogy másnál is lassú lenne, vagy ezzel van valami baj, régen Nero jó volt nagyon.
2011. dec. 22. 21:26
 1/5 Shai-Hulud ***** válasza:

Milyen op.rendszered van, és milyen Néród?

Nehéz elképzelni a Néróról, hogy nem akar menni, már az összes Winfos alá megvan a megfelelő verzió.

Pedro

2011. dec. 22. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Win 7..régen Nero 7-em volt, amikor most újratettem ezt akartam visszatenni, telepítésnél DLL hiba jött fel..nem tudtam törölni se..aztán nagy nehezen a Nero Clean Tool progival törölte..és leszedtem egy másikat, hátha az jó...jó is volt,most írni akartam vele..és amikor a Hozzáadás fülre mentem akkor megint,h DLL hiba..és most azzal a Nero Clean Toolal se engedte törölni...ezért mondom leszedem hamar a CD burning XP progit,h kiírom, amit ki akarok írni...de ez roppant lassú...nemtudom ez mitől függ...és lehet most a Nero is szarakodna...de szerintem ez a program hibája..Nero meg sajnos így nem jó.

Tehát valami jó DVD író program, ami egyszerű és gyors??? Nero kivételével. Köszönöm.

2011. dec. 22. 21:34
 3/5 csacsi2 ***** válasza:

Nem tudom miért nem jó a nero 7, nekem az bevált. Lassú írás meg sok mindentől függhet!Általában a lemez írási sebessége kissebb annál ami rajta van . Ez megszokott. Vírusírtó ilyenkor ne fusson és az intéző se legyen nyitva.

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak:

Amennyiben xp-d van CDBurnerXP

[link]

2011. dec. 22. 22:08
 4/5 csacsi2 ***** válasza:

A nero -t tedd vissza. Bizros sok bejegyzés maradt, meg fájl...

Próbáld kiszedni a bejegyzést (nero 7) ezzel:

[link]

Keresd meg és törölt az ottmaradt mappákat / fájlokat:

C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Nero 7 Premium

C:\Program Files\Common Files\Ahead

C:\Program Files\Nero 7 (programkönyvtár

Fájlok:

C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe

C:\WINDOWS\UNNeroVision.exe

C:\WINDOWS\UNRecode.exe

Futtass registry tisztítást Jv16Power tools.

Ezt a progit elküldöm pm -ben.

2011. dec. 22. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
2011. dec. 23. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!