Milyen képszerkesztővel lehet ezt megvalósítani?
Ilyet szeretnék készíteni: [link]
HALADÓ képszerkesztő kezelő vagyok! Kérlek írjatok ilyen képszerkesztőket amivel meg lehet csinálni, ls ha lehet linket is adjatok hozzá! Ha lehet magyar legyen mert csak azzal tudok rendesen boldogulni. Ja és: INGYEN letölthető legyen! Előre is köszi! :)
Haladó, mi...?
Amúgy Photoshop.
G.
ha haladó lennél akkor ismernéd minimum a photoshopot.
ui.: am az a kép elég amatőr.
Ha te haladó képszerkesztő vagy, akkor én a képszerkesztés nagymestere vagyok. :)
Hogy lásd, milyen egyszerű a dolog, gyorsan összedobtam egy hasonlót Photoshoppal:
Konkrétan egy kis maszkolást, patternt, textet használtam, melyre rádobtam egy kis inner bevelt. A PS logókat kicsit transzformáltam (scale, rotate).
A PHOTOSHOP szöveg pedig kétszer van egymás mögött kisebb eltolással és más színnel.
Ha haladó lennél ezt a kérdést fel sem tetted volna, mert ha még nem is ismered a választ, akkor is tudnád, hol nézz utána a problémád megoldásának.
Hoppá!
Most vettem észre, hogy a háttér egy részletét elfelejtettem eltüntetni.
Na ezért utálok dolgokat gyorsan összedobálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!