Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Teljesen meghülyült a gépem!...

Alborosie kérdése:

Teljesen meghülyült a gépem! Eddig semmi baja nem volt, augusztusba vásároltam,180000Ft-os Sony Vaio Laptop. Mit tegyek? Olvássaátok el bővebben pls

Figyelt kérdés
KB fél hete nem lehet vele semmit csinálni,akadozik a kurzor lassú a be-ki kapcsolás,soká nyitja meg a dolgokat.már 3 fajta vírusírtóval "végigmentem rajta"(MCaffe,spyware terminátor,Panda antivírus) de semmit nem talált.nyomattam egy rendszervisszaállítást az semmi segített rajta.Nem tudok bizonyos fájlokat törölni ,mert írásvédett és azt sem engedi h levegyem mert h csak a rendszergazda tuggya levveni az írásvédettséget ,de hát rendszergazda a fiók:@@@ hogy kell igy, levenni hogy csináljam h rendszergazdaként "tekintsen rám"?
2011. dec. 22. 17:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a window premium eredeti alapból rajta volt.de nincs telepítő cD.És a szervíz mennyiből állna ? csak alkatrészt kéne cserélni vagy az egész gépet, HA TÉLL hardver baja van?
2011. dec. 23. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:

hát azt ök tudják

de mivel sony és mivel garancia idöben vagy ezért mindent ingyen kell csinálniuk

ha cserélik egészet ha csak egy részét

szóval agódnod nem kell

ha van vaalmi fontos kimented

vagy szolsz hogy mentsék ki

de akkor kell egy külsö hdd t is adnod nekik mondjuk

mondanod kell hogy windowsal használhatóan akarod viszakapni

de mivel igy veted igy kell viszadniuk de jobb ha szólsz még elfelejtik

szerintem sony nak jó a szervize szóval nem kell aggódnod

hát lehet pár hét lesz:S de legalább jó laptopot kapsz visza (de talán kevesebb idö)

amikor veted akkor adták a szerviz cimét viszont ez bonyolodhat sokszor ha pl rendelted mesziröl és ahol laksz nicns szervized (jó de megint mesélek :D)

szóval neked kell tudnod de mikor már leadtad viszonylag nem sok idö lesz

valahol hónapokig van oda a laptop és ugyan ugy hózák visza...

sony szeritnem ilyet nem csinálna vagy igen?:S

2011. dec. 24. 10:27
 13/14 A kérdező kommentje:

Hát remélem nem:D,de amugy MediaMarkt-os szóval nem ilyen vaterás,külföldről rendelt matyiság xD

Most voltak it nagybáttyámék ő elhozta nekem a windows 7-ét(igaz nem eredeti,de benne maximálisan megbízok és ő is azt használja meg ő ért a gépekhez rendesen ,ügyes gyerek:D)és szerintem felrakom azt,megnézzük úgy milyen lesz.Ja meg azt szeretném megkérdezni,hogy láttál már Sony Vaio laptopot?Mert vannak rajta vaio-s cuccok pl.:Vaio media gallery... ezek megmaradnak?ha kimentem pendrivera az a biztos?meg van ilyen fülecske a aztal tetején amire ha rákattintok igy leugrik 1kb 2cm magasságú sávra egy ablak féleség és abban benne vannak ilyen fontos progik(Skype,vaio m gallery....)ezek megmaradnak?érted miről beszélek?előre is köszi:DD

it tudok képet csatolni mer akk nyomok 1 PRT Sc Sys rq-t xD

2011. dec. 25. 17:43
 14/14 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=4apl7IxIAVk

12:58 -nál rá megy arra a fülecskére

azokmegmaradnak ujrarakás után?

2011. dec. 25. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!