Teljesen meghülyült a gépem! Eddig semmi baja nem volt, augusztusba vásároltam,180000Ft-os Sony Vaio Laptop. Mit tegyek? Olvássaátok el bővebben pls
hát azt ök tudják
de mivel sony és mivel garancia idöben vagy ezért mindent ingyen kell csinálniuk
ha cserélik egészet ha csak egy részét
szóval agódnod nem kell
ha van vaalmi fontos kimented
vagy szolsz hogy mentsék ki
de akkor kell egy külsö hdd t is adnod nekik mondjuk
mondanod kell hogy windowsal használhatóan akarod viszakapni
de mivel igy veted igy kell viszadniuk de jobb ha szólsz még elfelejtik
szerintem sony nak jó a szervize szóval nem kell aggódnod
hát lehet pár hét lesz:S de legalább jó laptopot kapsz visza (de talán kevesebb idö)
amikor veted akkor adták a szerviz cimét viszont ez bonyolodhat sokszor ha pl rendelted mesziröl és ahol laksz nicns szervized (jó de megint mesélek :D)
szóval neked kell tudnod de mikor már leadtad viszonylag nem sok idö lesz
valahol hónapokig van oda a laptop és ugyan ugy hózák visza...
sony szeritnem ilyet nem csinálna vagy igen?:S
Hát remélem nem:D,de amugy MediaMarkt-os szóval nem ilyen vaterás,külföldről rendelt matyiság xD
Most voltak it nagybáttyámék ő elhozta nekem a windows 7-ét(igaz nem eredeti,de benne maximálisan megbízok és ő is azt használja meg ő ért a gépekhez rendesen ,ügyes gyerek:D)és szerintem felrakom azt,megnézzük úgy milyen lesz.Ja meg azt szeretném megkérdezni,hogy láttál már Sony Vaio laptopot?Mert vannak rajta vaio-s cuccok pl.:Vaio media gallery... ezek megmaradnak?ha kimentem pendrivera az a biztos?meg van ilyen fülecske a aztal tetején amire ha rákattintok igy leugrik 1kb 2cm magasságú sávra egy ablak féleség és abban benne vannak ilyen fontos progik(Skype,vaio m gallery....)ezek megmaradnak?érted miről beszélek?előre is köszi:DD
it tudok képet csatolni mer akk nyomok 1 PRT Sc Sys rq-t xD
http://www.youtube.com/watch?v=4apl7IxIAVk
12:58 -nál rá megy arra a fülecskére
azokmegmaradnak ujrarakás után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!