Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki segítsen! Nemtudok USB...

Valaki segítsen! Nemtudok USB kábelt használni. Samsung star II s5260-om van. Hogy kell?

Figyelt kérdés
És amikor bedugom a kábelt azt írja ki h ha a hardverhez kaptam telepítőlemezt akkor helyezzem be. De nem kaptam semmit. Akkor netről kell letölteni? De mit? Segítség én hülye vagyok ehez o. O
2011. dec. 22. 10:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de akkor se tudok csak a fényképezővarázsló segítségével és csak képeklet és csak telóról gépre..:(
2011. dec. 30. 16:26
 12/16 csacsi2 ***** válasza:

Próbáld ki ezt:

[link]

2011. dec. 30. 16:58
 13/16 A kérdező kommentje:

elkezdt letölteni....de biztos h ezzel majd a gépről is tudok fájlokat küldeni a telómra és nemcsak fordítva?am nemértem ezt az egészet..minek túl bonyolítani...barátnőmnek régebbi telója van és neki csak be kell dugni a kébelt és kész..nem kell semmi program

am köszi h segítesz ari vagy

2011. dec. 30. 17:25
 14/16 A kérdező kommentje:
am oylan nem lehet h CSAK képeket lehet tenni a telómról gépre.és fordítva nem?mert ez csak ilyen szar?
2011. dec. 30. 17:26
 15/16 csacsi2 ***** válasza:

Mindenképp kell egy szoftver, nem mindegyik telefon képes arra, hogy meghajtóként lássa a géped. Remélem ezzel majd sikerül! Az oldalon vannak képek is a programról.

Mást nem keresgess egy olyat (phone manager) ami jó a telefonodhoz.

2011. dec. 30. 17:32
 16/16 anonim válasza:

menü>beállítások>kapcsolatok>USB-segédprogramok>Háttértár

De miután rámentél azután dugd be az adatkábelt.

2012. márc. 8. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!