Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik programmal tudok...

Grmindenyssa kérdése:

Melyik programmal tudok borítékot nyomtatni úgy, hogy nekem kell kivágni, hajtogatni?

Figyelt kérdés
Az sem baj, ha még mintát is nyomtathatok rá.
2011. dec. 22. 07:29
 1/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Microsoft Word ?

Sok sikert.

Üdv.

2011. dec. 22. 11:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben kifejtenéd?
2011. dec. 23. 05:31
 3/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Fogsz egy boritékot, szétbontod, leméred az adatait.

Aztán a Wordben vonalakból, téglalapokból, esetleg rombuszokból össtzerakod a boritékot a rajz eszközök segitségével.

Ha kétszer kattintasz egy vonalon a wordben akkor bejön az Alakzat formázása ablak abban van olyan fül, hogy Méret ott meg tudod adni cm-ben az aktuális vonal vagy akármi méretét. (vagy mm-ben de akkor mindig ird utánna hogy mm)

Ha két vonalat kijelölsz (kattintás és SHIFT segitségével) akkor az Rajz - Igazitás vagy elosztás menűben egymáshoz képest középre herlyezheted a vonalakat.

Megcsináltam a kis méretű boritikot (kb 30 percbembe került)

itt a linkje : [link]

A Szürke vonalak mentén kivágod, a sárga vonalak mentén hajtogatod és értelemszerűen ragasztod.

Sok sikert.

Üdv.

2011. dec. 23. 10:23
 4/4 A kérdező kommentje:

OK! Én ugyan valami kevésbé kreatívra gondoltam, de azért köszönöm.

Boldog karácsonyt!

2011. dec. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!